Monday 5 December 2016

Aprenem a llegir paraules difícils en anglés!

Hola a totes i a tots!

Hui m'agradaria presentar-vos un vídeo que ens ha costat molt de preparar.

Segons els experts de Jolly Phonics, hi ha 72 paraules difícils, és a dir, 72 tricky words, que són difícils de pronunciar. Aquestes són les 72 paraules en les quals les persones que volen aprendre anglés fan més errades a l'hora de pronunciar-les. A més a més, apareixen moltíssim als textos que llegim en anglés.

Amb l'ajuda dels xiquets i les xiquetes de tercer, quart A, quart B i sisé, vos hem preparat un vídeo perquè el repetiu moltes vegades a casa vostra. Voleu un consell? Ho podeu fer amb la vostra família i amics! Així, apreneu tots junts.

Aquest és un aprenentatge molt valuós i vos ajudarà a convertir-vos en uns grans i experts lectors en anglés!

Fixeu-se a la meua samarreta que apareixen sis llocs diferents d'una famosa ciutat... A veure si sabeu quina ciutat i, més difícil encara, a vore si sabeu quins sis llocs són exactament! Podeu demanar ajuda a algun adult, cap problema!

Podeu deixar un comentari explicant qui sou i les respostes que penseu que són correctes al vídeo del Youtube: a veure qui és el més ràpid! També podeu explicar què vos ha agradat més dels vídeos que fem.

Si creieu que aquest vídeo li pot servir a algú d'ajuda, no dubteu en compartir-lo!

Moltes gràcies a Hermi, la meua benvolguda germana, per la participació a aquest vídeo, així com als meus súper alumnes de Favara!

Espere que vos agrade molt i el compartiu amb qui creieu que vulga convertir-se en un fantàsic lector en anglés!

Una forta abraçada,

David Talavera


4 comments:

  1. És genial! Enhorabona pel vostre esforç i treball, ha quedat fantàstic! Una abraçada!
    Ah, sóc la Glitter Teacher i us escric des d'Alacant :)
    Congratulations!

    ReplyDelete
  2. Me parecen muy interesantes tus post, pero por favor escríbelos en castellano, así llegarán a todos los hispanohablantes. Gracias!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ¡Hola María!

      Me alegra muchísimo que te gusten los vídeos que hacemos, les ponemos con mucho cariño.

      No eres la primera persona que me dice eso del idioma y desde hace un tiempo empecé a hacer los vídeos para hispanohablantes :)

      Espero que estés atenta, esta semana estoy trabajando en algo... Y espero que a muy tarde la semana que viene podré colgar la sorpresita: será para quien quiera aprender inglés y espero que pueda ayudar a muchas, muchas personas.

      ¡Un abrazo y muchas gracias por tu comentario e interés!

      David.

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete